Dit is jouw kans om te draaien op het grootste Harderstyle festival  ter wereld, Defqon.1!

Het regent Dj contests deze week zou je kunnen zeggen. Eerst maakte Dominator bekend een plek op de lineup weg te geven aan aanstormend talent, nu is het tijd voor Defqon.1. Heb jij er dus altijd al van gedroomd te draaien voor een megapubliek, dan is dit je kans.

Als je meedoet met de Defqon.1 Dj contest maak je kans op een plekje in de lineup van de Purple stage. Maar dat is niet alles, de winnaar mag namelijk drie vrienden meenemen en krijgt onder andere een betaalde reis en een opgezette campingplek voor het hele weekend. Als klap op de vuurpeil maak je daarnaast ook nog eens kans op een contract bij The Wishlist Agency en een release op Q-Dance presents: Next. Bij dit alles wordt je gecoacht door niemand minder dan de Bass Modulators.

Wat moet je doen?

Maak een 30 minuten durende video inclusief een introductie en een mix. Deze bevat minimaal één track die je zelf hebt geproduceerd. Dit alles upload je naar Youtube en vervolgens stuur je de link van je video plus je eigen track naar contest@q-dance.com. Creativiteit is hierin erg belangrijk dus zorg ervoor dat jij je onderscheidt van de rest, en wie weet zien we jou deze zomer op Defqon.1 draaien.

Eisen
Je set van 30 minuten moet minstens het volgende bevatten:
– Minimaal één track die je zelf hebt geproduceerd;
– Je ultieme hardere stijlen track;
– Je favoriete Defqon.1 anthem;
– De ultieme track om je set mee te eindigen.

Bron: Q-Dance