Nog ruim een week en dan is het weer tijd voor het grootste Hard Dance festival van zuid Nederland. De leeuwen en jachtluipaarden van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek maken voor een heel weekend plaats voor feestende ravers. We hebben het natuurlijk over Decibel Outdoor 2017 / Your Ultimate Destination. Heb je nog geen tickets? Zorg dan dat je deze snel in de pocket hebt want 95% is inmiddels al verkocht als we de video op Facebook mogen geloven.

YOUR ULTIMATE DESTINATION

Ook dit jaar beloofd Decibel Outdoor 2017 weer een waar spektakel te worden. Wat te denken van de geweldige line-up met meer dan 200 artiesten die hun kunsten ten gehore brengen op 15 verschillende stages. Het kost voor B2S natuurlijk nogal wat werk om dat allemaal voor elkaar te krijgen en zoals je op onderstaande foto’s kunt zien is de opbouw inmiddels al begonnen.

decibel outdoor 2017 decibel outdoor 2017

Decibel Outdoor 2017 Album

Maar dat is nog niet alles, want zoals ieder jaar wordt er ook weer een compilatie album samengesteld door enkele artiesten. Dit jaar komt de eer toe aan  Audiotricz, Angerfist & Adaro, nu al pre-orderen via https://b2smusic.lnk.to/Decibel2017Fb.

Bron: Facebook