Op 21, 22 en 23 juli vind de 10de editie van Sand City plaats. En zoals het hoort, vind deze weer in Veldhoven plaats! Ditmaal op de parkeerplaats van David Loyd. Voor degene die het nog niet kennen; dit evenement is een mooie combinatie van strandsporten, zoals volleybal, tennis en voetvolley, met de fijne afwisseling van muziek!
Wij vonden het tijd om eens te gaan praten met de heren achter dit evenement Jimmy Eestermans en Renzo Dielesen.

DE WEG NAAR SAND CITY

Zo jong en al zo actief, hoe doen jullie dit?

Nou, dat is ook best pittig hoor. Ik bedoel we hebben allebei een baan, dus er zitten redelijk wat avond uurtjes in. Maar dat hebben we er uiteraard graag voor over 🙂

Heren vertel, 10 jaar in de making en eindelijk is het zover. Hoe vinden jullie dit?

Ja super vet natuurlijk! We begonnen op de Plaatse in Veldhoven waar we de eerste 2 edities organiseerden, vervolgens 1 jaar parkeerplaats Rood-Wit en daarna enkele jaren op het kerkplein te D’ekker. Vervolgens hebben we afgelopen jaar noodgedwongen een uitstapje naar Strijp-S gedaan maar nu zijn we terug waar we horen, Veldhoven!

Dit jaar hebben jullie David Loyd als accommodatie. Erg tof, maar hoe wordt de indeling?

Hier zijn we zelf ook echt tevreden mee. Echt een toffe locatie waar we leuke dingen mee kunnen doen. Zo hebben we dit jaar veel meer ruimte maar kunnen we toch een intieme en gezellige setting creëren. We hebben nu plaats voor een groot buiten podium en hebben ruimte voor een overdekte area waar 1000 mensen in kunnen. Ook voor de sport hebben we nu veel meer plek wat het niveau ook ten goede komt, en dat is uiteraard wel zo fijn!

Wat mogen we verwachten van het weekend?

Het wordt gewoon een top weekend, voor sport, muziek en gezelligheid zoals we dat hier in Veldhoven kennen! Lekker buiten sporten met lekkere beats van o.a. Vato Gonzalez, Sandro SilvaPlug ‘N PlayLampegastuh en Dirtcaps, maar ook artiesten als John de Bever en Rapper Sjors, wat wil je nog meer? En voor de toeschouwers is er ook genoeg te beleven, aan iedereen is gedacht.

Hardlab is ook een evenement van jullie handen, kunnen jullie vertellen hoe dit eerste deel hiervan voor jullie was?

Dat was beter dan we hadden durven hopen. Wat een top avond! Het stond lekker vol en iedereen had er merkbaar zin in! Hardlab gaat zeker een vervolg krijgen, we hopen jullie hier snel meer over te kunnen vertellen.

Waarom mag het Veldhovens publiek Sand City dit jaar niet missen?

Dit jaar is onze 10de verjaardag en dat moet uiteraard gevierd worden! We doen dit zoals gezegd met een nieuwe locatie waar we meer mensen kwijt kunnen en hebben echt uitgepakt met de line-up. Hier moet voor ieder wat tussen zitten! Dus wij denken dat je dit gewoon niet wilt missen.

Trailer en Tickets

Ben jij al helemaal in de stemming? Check dan alvast de trailer en zorg dat jij jouw tickets scoort!

Scoor jouw ticket hier, en vergeet jezelf niet aan te melden op de Facebook event pagina.