Wij maken ons op voor de Hardstyle Pianist in Concert, maar wat mogen we van deze avond verwachten? Vol goede verwachting vertrekken wij richting Zwolle, om Jisk Lieftink’s de ‘Hardstyle Pianist in concert’ voor het eerst mee te mogen maken!

De Hardstyle Pianist in Concert

Jisk opent de avond zoals je mag verwachten, alleen achter zijn vleugel. Je merkt direct de emotie welke goed wordt overgebracht op het publiek. Opvallend is dat de zaal ook direct helemaal vol staat.
Tijdens het tweede nummer worden er subtiele drums toegevoegd, welke voor de Hardstyle liefhebbers gelijk voor enige ritme zorgen.
Naarmate tijdens de derde track de strijkers worden toegevoegd, en de drums worden opgebouwd, merk je dat de energie in de zaal begint toe te nemen. Mensen hebben meer moeite om te blijven stilstaan en neuriën al flink mee met de pianoakkoorden.

De Hardstyle Pianist in Concert

Wanneer Judith van der Klip het podium betreed, raakt het publiek stil van haar vioolspel. Wouw, wat speelt die vrouw mooi zeg! Kippevel gewoon.

Tijd voor zang. Elyn zet in met ‘Oxygen’, en iedereen zingt al snel met haar mee 🙂 Wat een goede stem heeft deze zangeres.

Zanger Harald Bruijstens weet met ‘See Me Now’ de zaal direct te pakken. Ook met zijn live versies van ‘Just As Easy’ & ‘Lose My Mind’ kan het publiek geen genoeg krijgen, en zingt uit volle borst mee! Chapeau voor deze man!

De Hardstyle Pianist in Concert

MC Livid is de MC van deze avond. Hj weet met zijn charisma het publiek erg goed the entertainen, zoals het hoort 😉

Deetox

Het moment wanneer Deetox het concert overneemt, zorgt voor de omgang van de avond en het publiek smult ervan!
Waarna zij samen met Jisk hun nieuwe plaat aan ons laten horen, creëren zij samen de climax van de avond. Zo, die mag er zijn! Lekkere kicks afgewisseld met een break (ingespeeld door Jisk) om van te smullen, deze gaan we nog vaak horen!
Hierna pakt Diana gewoon door met een lekkere mix van Raw en Hard, en natuurlijk doen tracks als ‘Circus of Insanity’ het ook erg goed!

De Hardstyle Pianist in Concert

Zentiments & Reloaded

Opvolgen naar de daverende set van Deetox? Geen probleem, het duo houdt de sfeer goed vast en zorgt ervoor dat het publiek gewoon door kan gaan met dansen. Wij besluiten om vanaf het balkon verder te kijken naar de set, en daarbij te genieten van de menigte die onder ons los gaat!

Aftermovie

Een avond vol met hardstyle klassiekers maar ook de dikste hits van het moment, gespeeld op piano, begeleid door orkest met zang en een publiek dat volmondig uit hun dak gaat van de ene na de andere herkenbare track; Kippevel!!

This is a short teaser of my new track Hardstyle Fanatic with Deetox.
Thanks Deetox, Judith van der Klip, Harald bruijstens, Manon Warink, Niek Kleinjan, MC Livid, Reloaded and Zentiments, and ofcourse the amazing orchestra.

P.s. heb jij ons interview met de Hardstyle Pianist al gelezen?

Verdict

Van klein en intiem naar groots en uitzinnig. De Hardstyle Pianist in concert had alles wat je van een avond als deze zou verwachten. Jisk weet zijn publiek goed te bespelen, zowel solo op piano als aangevuld met drums, strijkers en zanger of zangeres. Dit unieke concept is er een voor in de boeken en bij de volgende editie, zijn wij er zeker weer bij!

Onze fotoreportage van de avond vind jij hier.

De Hardstyle Pianist in Concert