Het is een streek van de laagste plank: een dj/producer beroven van z’n muziek. Helaas is Dano dit weekend slachtoffer geworden van zo’n roof.

Dano

Dano is 1 van de grondleggers van de dance scene zoals we die nu kennen. Hij maakte faam als resident DJ in diverse Amsterdamse clubs. Maar het was de hardcore die hem de wereld over liet vliegen. Dat dit geen makkelijke weg was bleek wel uit zijn boek “Wat De Fok Ouwe“. Zijn leven tot nu toe bracht hem naar ongekende hoogtes, maar ook diepe dalen. En net nu alles weer lekker op de rit stond, zijn er hondsbrutale hufters zo vrij geweest om hem te beroven van een deel van zijn broodwinning.

Studio leeg geroofd

Afgelopen weekend bracht de grondlegger naar buiten dat, terwijl hij in zijn voortuin zat te chillen, zijn studio werd leeg getrokken. Een MacBook, een Push controller en een set monitors. Alles was van het 1 op het andere moment weg. Nu is een studio allang niet meer zo complex als vroeger. Het beperkt zich vaak rondom een laptop. Maar des te belangrijker is dus die laptop. Voor een junk misschien niet meer dan een paar honderd euro, maar voor een dj/producer een essentieel onderdeel van z’n setup waar alles op staat. Iets wat je eigenlijk niet in waarde kunt uitdrukken.

Weet jij meer? Heb je wat gezien? Wil je doneren? Check dan de Facebook van Dano! Wij hopen oprecht dat hij snel weer alles in huis heeft!

Dano