Liefhebbers van oldschool sounds kunnen die weekend hun sneakers weer uit de kast halen. De inmiddels legendarische Club X reunie zal weer in Wernhout neerstrijken!

Club X Reunie

In 2016 werd voor het eerst een grote reünie gehouden. Liefhebbers van het eerste uur konden dansen op de beats van resident DJ Yves. Maar uiteraard stond hij er niet de hele nacht alleen. Graag geziene gasten van toen kregen ook een plek op de line-up. Maar de X mannen denken niet alleen aan de ravers van toen. Ook was er bij die editie plaats voor de iets “jongere” Wuustwezel ravers. En voor wie graag nog even wat hedendaagse beats wilden, kwamen aan hun trekken in de Freestyle area.

Destijds waren we er bij en schreven we een party report! Dat het concept een schot in de roos was, werd bevestigd door een nieuwe editie in 2017. Ook toen waren we weer van de partij. En net als in 2016, was 2017 weer enorm geslaagd. Dus een editie in 2018 kan niet uitblijven!

The Club X Reunion 2018

Voor wie Club X op de socials volgt, weet het misschien al een tijdje. Maar zaterdag a.s. wordt Jaiselings Royal Palace weer omgetoverd tot raveparadijs. Inclusief een line-up om weer van te smullen! Club X classics, Belgium retro, Jumpstyle in alle vormen en beukende Freestyle, dat is wat je kunt verwachten tijdens deze editie. Een bewezen recept dat ook nu weer voor een succes zal zorgen.

LOCATIE

Jaiselings Royal Palace

Wernhoutseweg 181-183, 4884 MC Wernhout

De deuren gaan om 21:00 open. En je wordt om 06:00 buiten geveegd als je er geen genoeg van kunt krijgen.

LINE UP

Club X 2018

Tickets

Heb je nu nog geen ticket? Scoor dan snel nog een toegangsbewijs! Dan zien we je zaterdag.

• NL shop: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-club-x-indoor-festival-…
• BE shop: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-club-x-indoor-festival-…

Alle verdere info is terug te vinden op de Facebook Event pagina.