Op de Club X pagina staat een geheimzinnige banner. Is er een nieuwe reünie op komst? Lees snel verder om meer te weten te komen!

Club X Reünie 2016

Vorig jaar was daar ineens die mega reünie van de meest legendarische harddance tempel van de Benelux: Club X. Wij waren er toen bij en hebben een prachtige nacht gehad. Verdeeld over 5 area’s werden de bezoekers getrakteerd op het beste aan classics uit de harddance scene. Voor ieder wat wils. Of je nu 40, 30 of 20 bent, beuken zul je!

Ter ere van deze reünie is toen ook een dikke compilatie cd gemixt door resident DJ Yves. En als dat nog niet genoeg was, is ook Label X nieuw leven in geblazen. Waar inmiddels alweer de nodige releases op uit zijn gekomen.

Maar wat doe je als je een extreem dik event hebt weggezet? Ga je dan voor een nieuwe editie?

Save The Date

Ondertussen pronkt op de facebook pagina van Club X al geruime tijd een banner met een datum. 14.10.2017 zou de datum moeten zijn. Zou het gaan om een nieuwe reünie? Ja dat is het! Ook in 2017 gaan we weer los op de dikste ragplaten van toen. Wederom is Jaiselings Royal Palace het decor. Een plek waar duizenden party poopers bij elkaar kunnen komen. Zodra er meer bekend wordt over de line-up laten wij het je weten.

Dus 1 ding is zeker: regel een oppas voor de kids, rooster het weekend vrij en zorg dat je die datum niets te doen hebt. 14 oktober wordt weer gas geven!

Facebook Event Page: https://www.facebook.com/events/289737658117805/