Altijd al meer willen weten over de geschiedenis rondom media magnaten ID&T, Q-Dance, b2s en meer? Lees dan Celebrate Life deel 2!

Celebrate Life deel 2

Ons land heeft een rijke histrorie, zeker als het om dance muziek gaat. Celebrate Life geeft een prachtige inkijk in hoe onze scene zich de laatste jaren heeft kunnen ontwikkelen dankzij grote spelers als ID&T. Waar het eerst concentreerde op Thunderdome en gabber, werd het de jaren erna een enorm veelzijdig bedrijf met concepten verspreid over alle facetten van de dance.

Daarbij werden ook andere partijen opgezet, overgenomen, doorontwikkeld, etc. Denk daarbij aan Q-Dance, dat aan de voet stond van hardstyle. Of sterker nog: deze scene heeft gevonden en gemaakt. Maar ook de fusie met het van oorsprong Rotterdamse b2s zorgde voor een enorme expansie.

Vergezelt met legio verhalen en foto’s, is Celebrate Life deel 2 een enorm mooi geschiedenisboek om lekker in te verdwalen.

Review

Momenteel zijn we druk bezig om ons door dit boek heen te manoeuvreren. Verwacht dus op korte termijn een strakke review met daarin alle redenen om deze dikke pil zelf aan te schaffen (want we kunnen nu eigenlijk al wel verklappen dat het vooral erg indrukwekkend is).

Prijs en beschikbaarheid

Kun je niet wachten tot de review? Geen probleem! Het boek ligt al in de winkels voor 49,95. Scoor hem direct via MaryGoWild.nl of Bol.com.