FeestDJRuud stopt ermee… 

10 December 2016, dat zal de datum zijn dat hij er definitief ermee stopt. Hieronder kun je in Ruud’s eigen woorden lezen, wat we van zijn afscheid kunnen verwachten.

Beste Feestgangers,

Onder de naam ‘Feest To Black” geef ik zaterdag 10 december 2016 mijn allerlaatste optreden in de Heineken Music Hall te Amsterdam.

De afgelopen jaren heb ik non-stop staan knallen. Van Concert at Sea tot Defqon1, van de Dieka tot Amsterdam Open Air van Tomorrowland tot dit jaar zelfs Pinkpop. Een eigen tour onder de naam “Knaltival” en hostings bij Extrema Outdoor, Freshtival, Solar en Mysteryland. Zo goed als alles wat ik bedacht en wilde doen is gelukt, maar bovenal overal kunnen slopen op de FeestDJRuud manier.

Inmiddels hangen 3 gouden en 1 platinum plaat aan mijn muur, staan +1000 shows op mijn naam, heb ik met mijn favoriete artiesten mogen samenwerken en op tal van plekken geweest waar ik anders nooit zou komen. Daarnaast een hoop nieuwe mensen leren kennen, waar ik ontzettend dankbaar voor ben.

Ik heb zoveel meer bereikt dan ik durfde te dromen en waar mensen mij eerst voor gek verklaarde, bewijst dit toch maar weer eens dat je moet doen waar je in gelooft. Ik merkte na de zomer van 2015 dat ik er minder energie uithaalde en dat was voor mij een teken dat ik een andere weg moest gaan inslaan.

Natuurlijk kan ik er niet uit gaan zonder 1 grote klapper. De komende maanden komt er nog een tour langs alle festival, venues en vakantieoorden om vervolgens zaterdag 10 december dit allemaal af te sluiten met een eigen show in de Heineken Music Hall. Ondersteund door een berg top dj’s en live acts. Een FeestDJRuud show XXXXXXXXL die je never nooit niet gaat vergeten.

Het gaat nog even duren tot 10 december maar voor nu: BEDANKT!!! naar iedereen die keer op keer naar een show is gekomen, polonaises heeft gelopen, de wheppa heeft gerend, confetti heeft gehapt of voor de 10de keer meeging in een sitdown. Een onvergetelijke tijd, die we de komende maanden nog even extra gaan aandikken.
ps. er komt dus ook nog gewoon muziek aan…

FeestDJRuud presents

Feest to Black
Zaterdag 10 December 2016
2300-0500
Heineken Music Hall

FeestDJRuud
+ Special Guests

Tickets
www.feesttoblack.nl
Knaldrang ticket: 25,-
Regular ticket: 35,-

Facebook event pagina