V-MODA en Roland hebben een samenwerking aangekondigd. Samen willen zij zorgen voor creatieve, kwalitatief exceptionele muziek.

Het strategisch zoeken naar partners heeft geleid tot de samenwerking tussen V-MODA en Roland. Dit klinkt ons als muziek in de oren!

V-MODA EN ROLAND

In Milaan maakte het “award-winning” V-MODA bekend te gaan samen werken met Roland. Zij willen samen werken aan een nieuwe uitdaging binnen de muziek en audio industrie. Dit om op een vernieuwende manier een doorbraak te creëren met betrekking tot de geluidskwaliteit van hun nieuwe muziek producten, welke ze samen gaan produceren. Deze fusie betekent voor V-MODA een enorme boost. Niet alleen op het produceren van muziekproducten, maar ook om hun innovatie naar een groter publiek te brengen binnen deze wereld!

Het is natuurlijk niet alleen een business deal voor beiden partijen. Ook op strategisch gebied slaan ze allebei een grote slag. V-MODA wil natuurlijk haar koptelefoons naar een groter publiek krijgen, wat meer betekent en dus meer omzet. Roland daarentegen voegt weer een nieuw product aan bij de grote collectie aan producten die ze momenteel al aanbieden. Het is wat dat betreft een win-win situatie voor beiden. Samen willen zij ook de traditie voortdragen van kwalitatief goede muziekproducten op de markt brengen.

Mooie toekomst

“We’re pleased V-MODA has joined the Roland family of brands. V-MODA revolutionized headphones and has pushed the envelope of personalization. Their Milano design, material research and professional DJ roots along with their loyal customers are incredible assets for Roland. It’s an exciting time for both companies, and we are eager for the talent at V-MODA and Roland to collaborate. This new team and the audience that the products are going to attract will definitely inspire the future of music.”

Aldus de CEO van Roland. Voor degene die de Engelse taal niet machtig is, het komt erop neer dat Roland heel erg blij is met deze samenwerking met V-MODA om samen een nog mooiere toekomst te creëren voor het maken van producten.

Hoe gaat de structuur er dan ongeveer uit zien? Eigenlijk verandert er niet zoveel. Roland bezit al enkele andere grote merken (BOSS, Edirol, Roland Systems Group, etc.). De CEO van V-MODA blijft gewoon CEO van zijn bedrijf. Echter gaan Roland en V-MODA nauwkeurig samenwerken om producten op de markt te brengen.

Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar wat zij samen kunnen brengen. Voor reviews over de nieuwe hoofdtelefoons die uitgebracht gaan worden: deze komen ongetwijfeld op Everybeat.nl!