Steve Aoki’s stage dive is niet zonder risico. Daar kan Brittany Hickman over meepraten. De Steve Aoki fan haalde heel wat op haar hals toen ze naar een Aoki optreden ging.

Steve Aoki

Iedereen weet dat als je naar een Steve Aoki optreden gaat, je wellicht wat schone kleren mee moet nemen. Want daar waar een normaal mens een taart uit de koelkast haalt om het te nuttigen, gooit Aoki die liever in het publiek. Het is een onderdeel van zijn rockster imago, waar regelmatig over gezaagd wordt. Maar ook stage diven is bijzonder rock and roll. En dat doet meneer Aoki dan ook regelmatig. Zo ook in 2012, toen hij moest optreden in San Diego bij het Hard Rock Café.

WOOPS

Wat ze in San Diego niet helemaal zagen aankomen, was dat de stage dive vanaf een speaker in een opblaasboot boven het publiek, uitliep op een rechtzaak. Afgelopen jaar melde Brittany Hickman zich namelijk bij enkele advocaten. Ze was tijdens de stunt dusdanig hard besprongen, dat ze er bewusteloos van raakte, met risico op verlamming. Uiteindelijk heeft ze enkele dagen in het ziekenhuis gelegen met een gebroken nek. En met een revalidatie process als gevolg. Hierdoor kon ze twee maanden niet werken.

DOORSCHUIVEN

En zoals dat aan de andere kant van de oceaan gebruikelijk is, gaan vervolgens de advocaten met elkaar in de clinche. Bij Aoki viel er blijkbaar niet veel te halen, dus is de advocaat van Hickman nu gaan aankloppen bij het Hard Rock Café. Claimend dat ze in San Diego hadden kunnen weten dat deze stunt uitgevoerd zou kunnen worden, maar dat ze daar niets aan hebben gedaan. Volgens Hickman’s advocaat is het slechts een kwestie van tijd eer de volgende gewonde valt.

We zijn benieuwd of de Aoki fan ook een klein rolletje heeft gekregen in de nieuwe Netflix documentaire! Wat we wel weten, is dat de DIMMAK baas zelf ook weleens gebroken thuis komt van een optreden.