Als je stapelverliefd bent op Robbert van der Corput (28), oftewel Hardwell, is dit misschien je kans. De DJ blijkt alweer drie maanden vrijgezel door het leven te gaan. Volgens Hardwell hebben hij en zijn (ex)vriendin Yanicke Agnes een punt achter hun liefdesrelatie gezet, dit omdat ze elkaar amper zagen.

Vrijgezel

De geruchten over een mogelijke break-up tussen het koppel deden al enkele dagen de ronde. Maar nu wordt het door Hardwell zelf in RTL Boulevard bevestigt. Somber is Hardwell niet, zo blijkt uit zijn verhaal: “Het is voor elke dj lastig om een relatie te onderhouden. We werken in verschillende tijdzones over de hele wereld en zijn amper thuis.”

Gelukkg zijn de twee niet met ruzie uit elkaar gegaan. “Het ging gewoon niet meer” aldus Hardwell die zichzelf nog altijd een gelukkig man noemt. Yanicke leerde Hardwell drie jaar geleden kennen in hun woonplaats Breda. Op zijn Instagram zijn alle foto’s met Yanicke verwijderd, maar op de Instagram van Yanicke daarentegen zijn de foto’s nog wel te bekijken met haar ex.

Aankomende vrijdag brengt Hardwell een nieuwe single uit samen met R&B-ster Craig David. Het nummer heet No Holding Back. De dj ontmoette David op een Ibiza-zwembad feestje van Yolanthe en Wesley Sneijder. “Daar raakten we aan de praat en van het een kwam het ander.” Hardwell geeft aan dat deze single er zonder Wesley nooit was gekomen. “Daar ben ik hem erg dankbaar voor.”