25 juni is het alweer zeven jaar geleden dat wereldster Michael Jackson overleed. De artiest behaalde meer pop status dan wie ook en wordt daardoor ook nog steeds niet voor niets de ‘King of Pop’ genoemd.
Michael kwam op jonge leeftijd al in het vak terecht. Aanvankelijk samen met zijn broers als de Jackson 5 maar ging later als solo artiest verder. Geen vreemde stap aangezien hij ook al bij Jackson 5 het gezicht en de stem van de groep was.

Break de week met Michael Jackson

Voor mij persoonlijk heeft MJ zo’n grote indruk achtergelaten dat ik hem absoluut niet wilde onthouden uit break de week en omdat zijn sterfdag dichtbij is, dacht ik dat het nu de juiste tijd is om de ‘King of Pop’ te eren.
Ik heb hiervoor mijn favoriete videoclip uitgekozen welke meer een korte film is dan alleen een clip dankzij de tijdsduur van een kwartier.
Ik zou zeggen pak de popcorn erbij en geniet van Michael Jackson’s Thriller!

Thriller