Na mijn monoloog eerder deze week over een zekere hooglage remix, nu wat rustigers. In een doorgaans snel leven, waar haast en druk hoogtij vieren. is het goed om van tijd tot tijd even stil te staan.
Af en toe lekker even wat druk van de ketel door te genieten van het hier en nu. En dat doe ik bijvoorbeeld met een lekkere plaat van Blood Groove and Kikis.

Neem je momentje

Aangezien ik niet vies ben van een beetje dude”isme, probeer ik van tijd tot tijd even rustig aan te doen. Taking it easy every once in a while.

Bij mij houdt dat in, dat ik mijn hoofdtelefoon opzet en wegdroom met wat lekkere muziek. Wat er dan opstaat hangt vaak af van mijn gemoedstoestand.
Het zal je dan niet ontgaan dat het genre dan ook geregeld veranderd.

Tegenwoordig ben ik weer redelijk terug aan het gaan naar Progressive House. Na een lange tijd van afwezigheid, ik had onvrede met het genre, wordt ik tegenwoordig aangenaam verrast. Oudere stijlen lijken weer teruggevonden en alles valt weer op zijn plek.
Heerlijk!

Blood Groove and Kikis

Een van de pareltjes die ik tegenwoordig graag opzet is van Blood Groove & Kikis – Discover.
Naast de lekkere zomerse tonen, lijkt de track je op een ontdekkingstocht mee te nemen. De mooie opbouw, break en afronding nemen lekker overal de tijd voor en laten alles op zijn plaats vallen. Zo hoor ik ze graag!

Tracks zoals deze, nemen mij mee zodat ik even de boel de boel kan laten… Na mijn “Taking it easy” momentje, voelt het vaak alsof ik weer bijgetankt ben en ik nog even dat laatste klusje af kan handelen.

Mocht je nog niet bekend zijn met het fenomeen “Taking it easy every once in a while”, kan ik je deze ten zeerste aanraden. Immers kan de boog niet altijd gespannen zijn 😉