De zomerzon laat zich langzaam aan vaker zien en de zomerkriebels spelen op, dat kan maar 1 ding betekenen: het is tijd voor een nieuwe Bloomingdale 2016 CD. 1 Juli 2016 zal de compilatie via Be Yourself Music zowel fysiek als digitaal beschikbaar zijn. Het hoogtepunt van de zomer met de lekkerste en fijnste house tracks van dit moment, met hits als Sonny Fodera feat. Yasmin – Feeling U (Deep Mix) en Heart FX – Thinking Of You (Roulsen Remix), gemixt door niemand minder dan BESTOFBOTHWORLDS (Michael Mendoza b2b Stefan Villijn). Een must-have voor in de auto of thuis om de hele zomer te kunnen genieten van deze heerlijke vibe.

Bloomingdale 2016

De soundtrack van de zomer compilatie verrast je niet alleen met de beste tracks van dit moment, maar ook met een all-time classic CD gemixt door Alex Meza en Timotheus. Dit jaar dus niet 1 maar 2 mixen, waarbij de classic CD je terug in de tijd neemt met de lekkerste en beste Bloomingdale platen van de afgelopen 15 jaar. Hits als ‘Armand van Helden – My My My’, ‘Martin Solveig – Rocking Music’, ‘Kings of Tomorrow – Finally’, ‘Una Mass – I Will Follow You (Full Intention Club Mix)’ en ‘Axwell – Feel The Vibe’ geven je meteen het klassieke Bloomingdale gevoel.

Bloomingdale is dé beachclub waarbij de muziek centraal staat en de beste DJ’s langskomen om jou te verwennen. Elke zondag staat het vol met echte muziekliefhebbers die genieten van de geweldige ambiance die Bloomingdale te bieden heeft. Misschien herken je het nog wel van de afgelopen 15 jaar; zon, zee, strand en heerlijke muziek gedraaid door onder andere Gregor Salto, Roger Sanchez, Sandy Rivera, Franky Rizarco, Roog, Axwell en Junior Jack. Na 15 jaar ervaring kun je zeggen dat Bloomingdale onmisbaar is in je agenda voor deze zomer.

Waar te koop?

Bestel de compilatie vast vooruit op BOL.com en win kaarten voor een ultiem feest op zondag.
Wil je het liever digitaal bestellen, dat kan ook via iTunes.