It’s that time of the year again! Black Friday 2017, de dag waarop alles in de uitverkoop gaat, inclusief je schoonmoeder. Voor DJ’s en producers een mooi moment om die vette gear te scoren.

Black Friday 2017

In eerste instantie zul je bij deze term denken aan gekke Amerikanen die door gesloten deuren heen beuken om hun coupons om te ruilen voor een wazig afgesprijst artikel. Wallmart taferelen. Maar ondertussen weet ook de Nederlandse detailhandel handig op deze nieuwe hype in te springen. Geen verkeerd iets natuurlijk, want wij houden van koopjes. En laat nu net vele plugin developers hier in mee gaan. Wij hebben daarom enkele interessante aanbiedingen voor je op een rij gezet!

Native Instruments

Deal: Scoor plugins voor de helft van het geld. Dus op zoek naar Komplete producten, Maschine expansions, Traktor software? Geen probleem, nagenoeg alles voor de helft van het geld. Mocht je ook nog op zoek zijn naar een nieuwe controller (zoals de Maschine Jam), dan hebben ze ook nog aanbiedingen op hard- en software bundels.

Link: https://www.native-instruments.com/en/products/thanksgiving-2017/

D16

Deal: D16 maakt digitale versies van oude, nostalgische hardware. Bijvoorbeeld de geroemde Drumazone, die de klassieke 909 nabootst. Maar ook de Punchbox, die helemaal toegespitst is op het maken van kickdrums.

Link: http://d16.pl/products

Code: BLACK2017

iZotope

Deal: De mixing en mastering specialisten van iZotope lanceerden onlangs de nieuwe versies van Ozone en Neutron. En deze zijn ook direct alweer voor een leuke prijs te scoren. Maar ook hun instap reeks, Elements, is nu voor een paar tientjes in huis te halen.

Link: https://www.izotope.com/en/store/deals.html

Touch Innovations

Deal: Wij kwamen met deze club in aanraking via de Kontrol Master. Maar mocht je nu een drive in show zijn die op zoek is naar een enorm dikke manier om voor de dag te komen, dan zou je ook eens kunnen kijken naar de Elite, een grote touchscreen voor je DJ software.

Link: https://touchinnovations.com

Arturia

Deal: Arturia maakt prachtige emulaties van klassieke synths. Hun V serie wordt geroemd. Tijdens Black Friday gaat er nog eens 50% vanaf ook.

Link: https://www.arturia.com/store/analog-classics

Waves

Deal: Tsjaa, bij Waves is het elke week eigenlijk wel feest. Je bent wel gek als je daar iets voor de volle mep koopt. Maar ook tijdens Black Friday proberen ze toch net dat extra beetje dr af te snoepen. En daar kun jij van profiteren!

Link: https://www.waves.com/specials

Code: CK901 of link https://www.waves.com/r/mrbgy5 (voor extra 10% korting)

Plugin Alliance

Deal: Bij Plugin Alliance vieren ze Black Friday in verschillende fases. Elk weekend zijn er verschillende plugins in de aanbieding, waaronder de Karacter van Elysia. Maar elke specialist kan zijn hart hier ophalen.

Link: https://www.plugin-alliance.com/en/products.html

Sugar Bytes

Deal: Ook bij het Duitse Sugar Bytes is het feest. En dat voor het hele cyber weekend. Dus wil je nog een licentie voor Effectrix, of een ander tof effect? Dan kun je nu je euro’s in Duitsland doneren.

Link: https://sugar-bytes.de/en/products

Lennar Digital

Deal: De GO-TO synth van menig producer: de Sylenth1. Tijdens Black Friday is de legendarisch softsynth met 25% korting te scoren.

Link: https://www.lennardigital.com/home/

Code: BLFR2017

Reveal Sound

Deal: De Spire met 30% korting? Of sounds voor de Spire met 50% korting? Jazeker! Reveal Sound doet ook vrolijk mee.

Link: https://www.reveal-sound.com

Fabfilter

Deal: Fan van Fabfilter? Check dan de 25% korting op de Total Bundle. Dit is inclusief de Pro-R en alle andere krachtige plugins die ze te bieden hebben. Kost je een paar euro, maar dan ben je ook klaar!

Link: https://www.fabfilter.com/shop/

 

We zijn vast nog wat vergeten. Dus zorg dat je regelmatig even komt kijken, dan zorgen we dat we de meest recente aanbiedingen hebben toegevoegd.