Armin van Buuren en de Britse singer-songwriter BullySongs hebben het personeel van de Amsterdamse platenmaatschappij Armada Music als dank voor hun inzet de verrassing van hun leven bezorgd door hen te overvallen met een parachutesprong. Het resultaat: een sensationele music video voor hun nieuwe single ‘Freefall’ en een exclusieve wereldpremière van diezelfde video op Armin van Buuren’s gloednieuwe website.

Parachutesprong

Op een anders doodnormale donderdagmorgen werden de medewerkers van Armada Music één voor één door Armin en de zanger van hun werk gerukt en ontvoerd naar waddeneiland Texel, waar ze tot een hoogte van vier kilometer klommen en in het diepe sprongen om écht te ervaren waar ‘Freefall’ voor staat.

Freefall’, de vierde single van Van Buurens album ‘Embrace’, werd uitgebracht op 29 april dit jaar, precies zes maanden na de release van het album. De single in samenwerking met BullySongs werd op de dag van release direct uitgeroepen tot ‘538 Dance Smash’ en is ondertussen veelvuldig op de radio te horen. De music video van ‘Freefall’ is 24 uur lang exclusief te zien op Van Buurens nieuwe website, die vandaag officieel gelanceerd is.

Platenmaatschappij Armada Music werd in 2003 opgericht door Armin van Buuren, Maykel Piron en David Lewis en vierde op 1 juni haar dertiende verjaardag. Armada Music staat bekend om het uitbrengen van hoge kwaliteit dancemuziek in verschillende genres en is uitgegroeid tot een label van meer dan tachtig man sterk. Armada Music vertegenwoordigt onder andere artiesten als Armin van Buuren, Borgeous, Cedric Gervais, Dash Berlin, Dimitri Vegas & Like Mike, Erick Morillo, Gareth Emery, Lost Frequencies, Showtek en W&W.