Cedric Gervais is alweer de zesde headliner van Armada Musics unieke livestream-event: ‘Armada Invites’. De Franse dj, producer, labeleigenaar (Delecta Records) en Grammy-winnaar brengt zijn herkenbare sound en energieke liveset naar Armada Musics eigen Club! op woensdag 17 augustus. De gehele set van Cedric Gervais wordt live uitgezonden op Armada Musics Facebook-pagina en Armada Musics YouTube-kanaal.

 

Armada Invites

‘Armada Invites’ is een terugkerend evenement in Armada Musics eigen club, waarin de grootste namen en meest getalenteerde artiesten in de dancemuziek exclusieve showcases verzorgen. Deze exclusieve showcases zijn wereldwijd live te volgen middels een livestream via Facebook en YouTube. In de vorige vijf edities van ‘Armada Invites’ stonden ook al een aantal zeer spraakmakende artiesten aan het roer, waaronder Erick Morillo, Armin van Buuren, Lost Frequencies, Andrew Rayel en Gareth Emery.

Cedric Gervais

Cedric Gervais is al vijftien jaar lang één van de meest toonaangevende artiesten in de dancemuziekindustrie. De Franse House-pionier won in 2013 een Grammy voor zijn remix van Lana Del Rey – ‘Summertime Sadness’ en heeft met meerdere producties de platina status behaald. Ook behaalde hij een aantal top 10-noteringen in de officiële charts van Australië (ARIA), het Verenigd Koninkrijk (UK Singles Charts) en de Verenigde Staten (Billboard). ‘Skin On Skin’ (feat. Luciana), Cedric Gervais’ nieuwe single, is vrijdag uitgebracht op zijn eigen label: Delecta Records.
De livestream start om 9 uur ’s avonds op woensdag 17 augustus.