Oké, het is geen dance maar Adele heeft nu eenmaal een erg mooie stem. Haar albums doen het goed en ze heeft een breed publiek. Daarom dacht ze wellicht ook dat zij het zich wel kon permitteren haar laatste album niet ter stream aan te bieden maar alleen te koop via iTunes, CD en vinyl. Eerlijk is eerlijk, ondanks deze stap heeft het album het super goed gedaan. Maar liefhebbers van de streamingsdiensten niet getreurd want zeven maanden later is Adele ook 25 op Spotify geworden.

Adele

25 is het derde album van de britste zangers welke toepasselijk nummer 23 en 19 opvolgt. Deze cijfers staan voor de leeftijd die de britse had tijdens het produceren van de albums. Adele staat bekend voor haar prachtige stem en gevoelige tracks. Waarmee ook dit laatste album mee gevuld staat.

Armin van Buuren en Adele?

Wij hopen stiekem dat ze toch eens een samenwerking gaat doen met een dance artiest. Want wij denken dat Armin van Buuren en Adele wel een killer combo zou kunnen zijn!

Wil jij zelf Adele in je spotify lijst zetten, dat kan via onderstaande speler.

Ik zelf leg de vinyl release nog even op mijn platenspeler want daar komt haar stemgeluid pas echt goed tot haar recht 😉