Vanaf de maand oktober posten we maandelijks een korte column over een opmerkelijk social media bericht of moment. Bijvoorbeeld over een noemenswaardige verwachting, een onderlinge (collab time) uitdaging tussen artiesten of een andere gebeurtenis die genoemd mag of zelfs moet worden.

#001 | COLLAB TIME…?

Afgelopen week verscheen op social media onderstaand bericht. Een uitdaging van Brennan Heart om een nieuwe track te maken met Wildstylez en Headhunterz. Niet eerder zaten de drie heren gezamenlijk als trio in de studio om een track te maken waarbij ieders invloeden resulteerde in een hit. We kennen natuurlijk wel de succesverhalen uit het verleden waaronder Lose My Mind (2011) en Lies Or Truth (2015) en Reputation Game (2010). Allen afkomstig van Brennan Heart & Wildstylez. De meest bekende track van Headhunterz en Brennan Heart is The MF Point of Perfection uit 2010. Voor het gemak, vanwege de hoeveelheid aan tracks en om te voorkomen dat we daardoor tracks over het hoofd zien, laten we alle gezamenlijke successen van Headhunterz en Wildstylez (& Project One) achterwege.

 

WAT DENK JIJ?
What if… Brennan Heart, Wildstylez en Headhunterz samen de studio in duiken? Is deze collab garantie voor een dikke plaat? Zal er weer een succesnummer gebracht worden? Of staat er iets anders te gebeuren? Wij zijn benieuwd naar jouw gedachten!

Headhunterz & DBSTF Collab Confirmed!

En het lijkt wel dat deze collab nog niet genoeg is, want Willem plaatste ons gisteren nog even met het nieuws (op zijn Insta stories) dat er ook een Headhunterz en DBSTF collab aan komt…

Collab time