Daar ik weer ernstig opzoek moest naar nieuwe schoenen, ben ik stad en land afgereisd. Na toch zeker een kwartiertje door het winkelcentrum geslenterd, is de keuze gevallen op deze Jack & Jones Denim Sneakers.

De sneaker an sich lijkt een doorsnee schoen met rubberen schoenzool, kijk je echter beter, zie je dat deze aan de buitenkant bekleed is met strak gespannen denim. Dit geeft net even dat laatste beetje spunk.

Denim sneakers en Festivals?

Als ik heel eerlijk ben, denk ik niet dat dit een schoen is die je moedwillig naar feestjes en dance festivals aan je voeten wilt hebben. Vat mij niet verkeerd, het voetcomfort is zeer goed. Echter lijkt het mij een crime om na het feesten nog even snel de bagger er vanaf te krijgen. De witte kleur van de zolen en het gebruikte materiaal lijken mij te kwetsbaar.

Casual naar werk, school of in de vrije tijd?

Daar zit het volgens mij meer dan goed. De schoen is comfortabel voor de voet. Ook is deze makkelijk te combineren onder chino’s, pantalons en spijker broeken.

Dit allemaal opsommend, draag ik de schoen graag, maar zal ik mij wel drie keer bedenken voordat ik deze draag naar een feestje 😉

Mocht je de patta’s zelf willen aanschaffen, dan heb ik hier de link nog voor je: Jack & Jones – denim sneakers.

Laat je reactie achter met Facebook